Antall: to voksne, to barn

Ingredienser:

  • 1 pk proteinpannekaker fra Åmli. Du kan også bruke vanlige eller grove pannekaker.
  • 1 boks mais
  • 1 pk cherrytomater, del i to
  • 1 agurk, skjær i skiver eller biter
  • 1 pose spinat

Dressing:

  • 3 dl gresk/tyrkisk yoghurt
  • 1,5 ts paprikapulver
  • 1,5 ts tørket oregano
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1/2 ts salt
  • Pepper etter ønske
  • Evt 1/2 ts sukker eller honning

Slik gjør du:
Varm pannekakene som anvist på pakken slik at de blir myke.
For “taco-stil”: Det er viktige at de er myke så de ikke brekker.
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med mer salt og pepper.
Smør et halvtykt lag dressing på hver pannekake. Legg på spinatblader, mais, tomater og agurk. Tilsett evt mer dressing på toppen.
Bruker du grove eller vanlige pannekaker kan du rulle dem sammen og spiser som en wrap eller med kniv og gaffel.